adfærdskonsulent Ayoe Hoff
Emne
Arkiv
Jeg træner også hunde
Besøg DogBehaving.dk og få mere at vide om adfærdsbehandling og træning af hunde.
facebook  Youtube

Jeg tilbyder timer i at træne din kat til både dagligdags håndtering (blive børstet, få klippet kløer, få børstet tænder etc.), og til at lave sjove tricks (f.eks. sitte, dække, vinke med poten, hoppe gennem en ring).

Timerne foregår hjemme hos dig selv, så vi kan arbejde med din kat i de omgivelser, hvor den føler sig tryg.

Vi træner din kat med klikkertræning, baseret på positive træningsmetoder, hvor vi forstærker (belønner) den adfærd vi ønsker at lære katten. Du kan læse mere om klikkertræning, og hvorfor det virker så godt for katte, her. En time i kattetræning koster 300 kroner plus mine udgifter til transport til og fra dit hjem.

Kontakt mig hvis du vil booke din første time i kattetræning. Ring til mig på tlf. 28 99 6 653 eller send en mail til post@misbehaving.dk.

Læs mere om klikkertræning og se film med katte, der træner.

Få rådgivning

Læs mere om typiske adfærdsproblemer, som jeg kan hjælpe dig og din kat med at løse. Kontakt mig på
tlf. 28 99 66 53

Jeg samarbejder med

 

Maxizoo

Jeg er medlem af