adfærdskonsulent Ayoe Hoff
Emne
Arkiv
Jeg træner også hunde
Besøg DogBehaving.dk og få mere at vide om adfærdsbehandling og træning af hunde.
facebook  Youtube

Det er dejligt at leve sammen med sin kat, men nogle gange opfører den sig på en måde, som du finder problematisk.

Den er måske urenlig, den miaver konstant, den ødelægger møblerne eller den går til angreb på dig eller dine gæster. Læs mere om typiske adfærdsproblemer her.

Jeg tilbyder rådgivning og adfærdsbehandling af din kat, hvis du har problemer med den i hverdagen. Desuden svarer jeg gerne på spørgsmål om kattens dagligdags adfærd, hvis der er noget, der undrer dig.

Sådan foregår det

En adfærdskonsultation består typisk i, at jeg besøger dig og din kat hjemme hos jer. Vi taler om jeres problem og om dyrets historie, helbred og jeres hverdag sammen. Typisk vil jeg også se på kattens reaktion i forskellige sammenhænge.

Mødet slutter med, at jeg introducerer dig til forskellige øvelser, jeg synes, du og din kat skal lave sammen. Vi vil også tale om, hvordan du kan ændre dine hverdagsrutiner for at afhjælpe problemet.

Efter vores møde, der normalt tager ca. to timer, skriver jeg et terapiprogram til dig, der omfatter de ting, vi har talt om. Dette mailer jeg til dig i løbet af et par dage. Desuden inkluderer konsultationen 2 efterfølgende opfølgninger per telefon eller via Skype.

Nogle gange er problemet ikke så stort at det behøver en direkte adfærdskonsultation med et skrevet program. En snak om dyrets adfærd og gode råd om at håndtere og ændre dyrets adfærd kan være nok. I det tilfælde vil jeg anbefale, at du får rådgivning af mig, enten per Skype eller telefon eller ved et besøg. Rådgivning kan også anbefales, hvis du blot trænger til en uddybende snak om, hvorfor din kat nu engang ‘gør som den gør’. Eller hvis du gerne vil have gode råd om, hvordan du kan give katten en optimal hverdag med aktivering og træning. Rådgivning omfatter ikke et skrevet program eller gratis opfølgning.

Kontakt mig, hvis du vil have hjælp til et problem med din kat. Ring til mig på tlf. 28 99 6 653 eller send en mail til post@misbehaving.dk.

 

Få rådgivning

Læs mere om typiske adfærdsproblemer, som jeg kan hjælpe dig og din kat med at løse. Kontakt mig på
tlf. 28 99 66 53

Jeg samarbejder med

 

Maxizoo

Jeg er medlem af