Få hjælp til kattens adfærdsproblemer

Din kat adfærdsproblemer kan løses

Få hjælp fra Katterådgiver Ayoe Hoff

Baggrunden for en adfærdskonsultation

Når jeg hjælper dig med at løse din kats adfærdsproblem, arbejder jeg ud fra følgende principper:

  • Jeg tager udgangspunkt i din netop din kats temperament og personlighed, og samtidig i kattens naturlige adfærd og grundlæggende behov
  • Jeg tilrettelægger et individuelt terapiprogram med udgangspunkt i berigelse, aktivering og træning af din kat
  • Jeg introducerer dig til positive træningsmetoder, hvor du belønner den adfærd du gerne vil have din kat udviser, og vi finder strategier til at din kat ikke behøver at udvise den uønskede adfærd

Supplerende tiltag

I nogle tilfælde vil jeg råde dig til at få undersøgt din kat hos dyrlægen, enten før eller efter at jeg taler med dig, da nogle af kattens adfærdsproblemer kan skyldes sygdom.

Jeg vil måske også foreslå dig til at skifte din kats foder, eller give den et kosttilskud, hvis jeg mener dette vil hjælpe til løsning af problemet. Her vil jeg altid råde dig til også at tale med din dyrlæge, så vi er sikre på at det nye foder eller kosttilskud passer for netop din kat.

Kontakt mig, hvis du vil have hjælp til et problem med din kat.

Ring til tlf. 28 99 66 53 eller send en mail til post@misbehaving.dk.

Læs mere om kattens adfærdsproblemer under artikler.

Sådan får du hjælp fra Ain’t MisBehaving Adfærdsklinik

Vi kan ses hjemme hos dig

En adfærdskonsultation i hjemmet er optimal for mere komplicerede problemer, som aggression, kattekonflikter eller urenlighed.

En adfærdskonsultation inkluderer:

1) Et indledende detaljeret spørgeskema

2) Et op til 2 timers besøg i dit hjem. Her vil jeg analysere din kats problem med udgangspunkt i dens historie, helbred og hverdag. Mødet slutter med at jeg foreslår forskellige løsningsmodeller, og at vi sammen finder ud af, hvilken løsning der passer bedst ind i din og din kats hverdag

3) En kort punktvis opsummering på mail af de tiltag, vi er blevet enige om under mit besøg

4) Op til 2 opfølgende mailkorrespondancer efter mit besøg

Vi kan ses online

Nogle gange er problemet ikke så stort at det behøver et hjemmebesøg. En snak om kattens adfærd og velfærd og gode råd om at håndtere og ændre kattens adfærd kan være nok.

I det tilfælde tilbyder jeg online rådgivning på Skype.

Online rådgivning anbefales også, hvis du blot trænger til en uddybende snak om, hvorfor din kat nu engang ‘gør som den gør’. Eller hvis du gerne vil have gode råd om, hvordan du kan give katten en optimal hverdag med aktivering og træning.

Vi kan ses både online og hjemme hos dig

Din kats problem er ikke løst vi har talt sammen. Du skal arbejde videre med din kat i jeres dagligdag ud fra de tiltag vi er blevet enige om under mit besøg. Dette kan kræve både tid og energi, og måske også at nogle af jeres daglige rutiner må ændres. Til gengæld er det sjovt og berigende at træne en kat, og du vil ofte opleve at træningen og terapien styrker forholdet mellem jer.

Nogle gange kan det være nødvendigt med opfølgende rådgivning, hvilket oftest foregår online. Du får rabat på op til 2 opfølgende rådgivningstimer hvis du allerede har haft en adfærdskonsultation.

Uanset om vi mødes hjemme hos dig eller online, kan jeg efterfølgende skrive et uddybende terapiprogram til dig, hvor jeg går i detaljer med de aktiverings- og trænings-tiltag, vi er blevet enige om.

Maxizoo-logo
Center for dyreterapi
Elite Fear Free Certified Professional
International Association of Animal Behavior Consultants