adfærdskonsulent Ayoe Hoff
Emne
Arkiv
Jeg træner også hunde
Besøg DogBehaving.dk og få mere at vide om adfærdsbehandling og træning af hunde.
facebook  Youtube

Dyrefondet 6-2014Vi mennesker kan nogen gange føle os godt og grundigt manipuleret af vores kat, når den f.eks. miaver vedholdende for at få mad, vækker os klokken 5 om morgenen med en mere end insisterende spinden, eller endda har lært sig at åbne  døre, skabe og skuffer til egen fordel.

Denne artikel fortæller om hvorfor katten  miaver så meget  til os mennesker, modsat at den faktisk sjældent miaver til andre  katte, om kattens  ‘monster-spind’ når den vil opnå noget, og om hvordan katten  lærer rigtigt meget  ved at observere os mennesker.

Artiklen kan læses på side 28 her.

Få rådgivning

Læs mere om typiske adfærdsproblemer, som jeg kan hjælpe dig og din kat med at løse. Kontakt mig på
tlf. 28 99 66 53

Jeg samarbejder med

 

Maxizoo

Jeg er medlem af